3,6(14)
Sitruunainen lohipasta – runsas mutta raikas arkiruoka, jota tekee mieli yhä uudelleen!
20 min
Sitruunalla maustetusta kermaisesta lohipastasta saat kertaheitolla uuden luotto-ohjeen. Nosta herkullinen ja nopea resepti uudelle tasolle käyttämällä mustekalapastaa!
14.3.2022
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruunainen lohipasta
300 gspagettia (esim. La Molisana Spaghetti al Nero di Seppia)
300 gkirjolohifileetä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
½ rklsitruunankuorta raastettuna
2 rklsitruunanmehua
1 rklrypsiöljyä
3 dlruokakermaa
2 dlpakasteherneitä
1 tlmustapippuria
1 tlsuolaa
½ dltilliä hienonnettuna

Sitruunainen lohipasta – ohje:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Leikkaa lohi nahattomiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
  3. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää lohi ja ruskista palat varovasti kääntäen.
  4. Lisää kerma ja jäiset herneet. Kuumenna. Mausta kastike sitruunanmehulla ja -kuorella, pippurilla ja suolalla. Lisää tilli.
  5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo