Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunainen lohipasta – runsas mutta raikas arkiruoka, jota tekee mieli yhä uudelleen!

20 min

Sitruunalla maustetusta kermaisesta lohipastasta saat kertaheitolla uuden luotto-ohjeen. Nosta herkullinen ja nopea resepti uudelle tasolle käyttämällä mustekalapastaa!

14.3.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruunainen lohipasta
300 g
spagettia (esim. La Molisana Spaghetti al Nero di Seppia)
300 g
kirjolohifileetä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½ rkl
sitruunankuorta raastettuna
2 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
rypsiöljyä
3 dl
ruokakermaa
2 dl
pakasteherneitä
1 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
½ dl
tilliä hienonnettuna

Sitruunainen lohipasta – ohje:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Leikkaa lohi nahattomiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
  3. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää lohi ja ruskista palat varovasti kääntäen.
  4. Lisää kerma ja jäiset herneet. Kuumenna. Mausta kastike sitruunanmehulla ja -kuorella, pippurilla ja suolalla. Lisää tilli.
  5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt