


Sitruunainen lohipasta – runsas mutta raikas arkiruoka, jota tekee mieli yhä uudelleen!
20 min
Sitruunalla maustetusta kermaisesta lohipastasta saat kertaheitolla uuden luotto-ohjeen. Nosta herkullinen ja nopea resepti uudelle tasolle käyttämällä mustekalapastaa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruunainen lohipasta
300 g
spagettia (esim. La Molisana Spaghetti al Nero di Seppia)
300 g
kirjolohifileetä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½ rkl
sitruunankuorta raastettuna
2 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
rypsiöljyä
3 dl
ruokakermaa
2 dl
pakasteherneitä
1 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
½ dl
tilliä hienonnettuna
Sitruunainen lohipasta – ohje:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Leikkaa lohi nahattomiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
- Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää lohi ja ruskista palat varovasti kääntäen.
- Lisää kerma ja jäiset herneet. Kuumenna. Mausta kastike sitruunanmehulla ja -kuorella, pippurilla ja suolalla. Lisää tilli.
- Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat