Kotivinkki

Sitruunainen lohipasta – runsas mutta raikas arkiruoka, jota tekee mieli yhä uudelleen!

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Sitruunalla maustetusta kermaisesta lohipastasta saat kertaheitolla uuden luotto-ohjeen. Nosta herkullinen ja nopea resepti uudelle tasolle käyttämällä mustekalapastaa!
3.6
0
Julkaistu: 14.3.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

Sitruunainen lohipasta

  • 300 gspagettia (esim. La Molisana Spaghetti al Nero di Seppia)
  • 300 gkirjolohifileetä
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • ½ rklsitruunankuorta raastettuna
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 3 dlruokakermaa
  • 2 dlpakasteherneitä
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • ½ dltilliä hienonnettuna
Tulosta

Sitruunainen lohipasta valmistuu näin:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Leikkaa lohi nahattomiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
  3. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää lohi ja ruskista palat varovasti kääntäen.
  4. Lisää kerma ja jäiset herneet. Kuumenna. Mausta kastike sitruunanmehulla ja -kuorella, pippurilla ja suolalla. Lisää tilli.
  5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Kommentoi »