Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunainen kurpitsahillo

45 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 35 min
20.9.2005
Reseptin ainekset
1 annosta
1000 g
kurpitsaa
1/2 dl
vettä
1 1/2 dl
sitruunamehua
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raasteena)
1/2 rkl
kardemummaa (jauhettua)
1 kpl
vaniljatankoa
500 g
hillosokeria
1 rkl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
sitruunahappoa

Mittaa kattilaan kurpitsanpalat, vesi, sitruunamehu, inkivääri, kardemumma ja halkaistu vaniljatanko. Keitä seosta noin 20 minuuttia, kunnes kurpitsanpalat ovat täysin pehmeitä.

Poista vaniljatanko ja soseuta seos. Lisää soseeseen hillosokeri ja sitruunankuoriraaste koko ajan sekoittaen. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita hilloon vielä sitruunahappo. Purkita sitruunainen kurpitsahillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.

•Voit valmistaa sitruunaisen hillon myös kesäkurpitsasta. Nauti hilloa paahtoleivän kanssa tai kokeile kakkujen ja torttujen täytteenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt