Kotivinkki

Sitruuna-smetanasilli

3 h 15 min
0
0

Sitruuna-smetanasilli

Tämän helpompaa ei jouluisen kalaruoan valmistaminen voi olla. Sekoita kastike ja lisää siihen silliviipaleet. Nauti sitruuna-smetanasilli näkkileivän kanssa.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 annosta)

  • 1 pkt (150–200 g)kevytsuolattua tai matjessillifileetä

Kastike

  • 120 gsmetanaa
  • 1sitruunan kuori
  • ½ dlsitruunan mehua
  • 1valkosipulinkynttä
  • 1 rkltuoretta tai kuivattua ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin

3 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN3 h

1. Valmista kastike. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen keltainen kuori. Purista sitruunan mehu. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset.

2. Viipaloi sillifilee noin sentin paloiksi ja sekoita palat kastikkeen joukkoon. Anna sitruuna-smetanasillin maustua jääkaapissa vähintään kolme tuntia.

Suosittelemme myös:

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä