Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruuna-smetanasilli

3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min

Sitruuna-smetanasilli on superhelppo jouluinen kalaruoka. Sekoita kastike ja lisää siihen silliviipaleet. Nauti sitruuna-smetanasilli näkkileivän kanssa!

2.12.2015
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 pkt (150–200 g)
kevytsuolattua tai matjessillifileetä
Kastike
120 g
smetanaa
1
sitruunan kuori
½ dl
sitruunan mehua
1
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta tai kuivattua ruohosipulia hienonnettuna

Sitruuna-smetanasilli – ohje:

  1. Valmista kastike. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen keltainen kuori. Purista sitruunan mehu. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset.
  2. Viipaloi sillifilee noin sentin paloiksi ja sekoita palat kastikkeen joukkoon. Anna sitruuna-smetanasillin maustua jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt