


Sitruuna-smetanasilli
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min
Sitruuna-smetanasilli on superhelppo jouluinen kalaruoka. Sekoita kastike ja lisää siihen silliviipaleet. Nauti sitruuna-smetanasilli näkkileivän kanssa!
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 pkt (150–200 g)
kevytsuolattua tai matjessillifileetä
Kastike
120 g
smetanaa
1
sitruunan kuori
½ dl
sitruunan mehua
1
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta tai kuivattua ruohosipulia hienonnettuna
Sitruuna-smetanasilli – ohje:
- Valmista kastike. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen keltainen kuori. Purista sitruunan mehu. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset.
- Viipaloi sillifilee noin sentin paloiksi ja sekoita palat kastikkeen joukkoon. Anna sitruuna-smetanasillin maustua jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat