Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruuna-rosmariinimarinoitu feta

6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min

Sitruuna-rosmariinimarinoitu feta sopii salaatteihin, pastoihin tai herkutteluun sellaisenaan. Yleensä herkkupurkki tyhjentyy yhden päivän aikana!

9.10.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
1 kpl
sitruunaa (luomu)
1 dl
oliiveja (vihreitä)
4 kpl
rosmariinin oksaa (tuoretta )
1/2 tl
mustapippuria (myllystä)
1 1/2 dl
oliiviöljyä

Leikkaa fetajuusto kuutioiksi.

Pese sitruuna huolellisesti. Leikkaa sitruunankuoren keltaisesta osasta ohuita suikaleita kuorimaveitsellä (varo leikkaamasta mukaan valkoista, kitkerää osaa). Voit myös raastaa kuoren keltaisen osan.

Lado puolen litran vetoiseen tölkkiin vuorotellen fetajuustoa, oliiveja, sitruunankuorta ja rosmariininoksia. Rouhi jokaisen kerroksen väliin hieman mustapippuria ja purista päälle sitruunan mehua.

Kaada sekaan hyvää oliiviöljyä, kunnes purkki on täynnä.

Anna maustua ainakin 6 tuntia, mieluiten yön yli. Marinoitu feta säilyy jääkaapissa viikon tai pari.

Kaunis fetapurkki on täydellinen tuliainen illanistujaisiin!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt