


Sitruspasta tuo sitruunan ja limen raikkauden lautasellesi – kokeile ja ihastu!
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Sitruspasta on arjen nopein herkku! Limellä ja sitruunalla maustettu pasta saa seurakseen herne-lehtipersiljapestoa ja kermaiseksi liotettuja cashewpähkinöitä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruspasta
1 dl
cashewpähkinöitä
1 ps (200 g)
pakasteherneitä (sulatettuina)
½ dl
oliiviöljyä
1
limen mehu
1 rku
lehtipersiljaa
1
valkosipulinkynsi
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
Lisäksi
1
limen kuori
1
sitruunan kuori
400 g
pastaa
2
mozzarellapalloa
Sitruspasta valmistuu näin:
- Laita cashewpähkinät kylmään veteen likoamaan noin tunniksi.
- Mittaa tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon liotetut pähkinät, herneet, öljy, limen mehu, lehtipersilja, valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.
- Vedä sitrusraudalla tai kuorimaveitsellä limen ja sitruunan kuoret suikaleiksi. Keitä pasta suolalla ja sitruskuorilla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta pasta hyvin niin, että sitruskuoret pysyvät pastan joukossa.
- Sekoita hernepesto kuuman pastan joukkoon. Revi mozzarellaa sitruspastan päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat