Reseptin ainekset
8 annosta
6 dl
vettä
4 rkl
maissitärkkelystä
1 1/2 dl
sokeria
4 kpl
keltuaista
1 kpl
limettiä (kuoriraaste, mehu)
1 kpl
sitruunaa (mehu)
300 g
tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
Koristeeksi
2 dl
vadelmia (pakaste)
Mittaa kattilaan vesi, tärkkelys, sokeri ja keltuaiset. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehuu muutaman minuutin. Jäähdytä.
Lisää nyt mukaan hyvin pestyn limetin kuoriraaste ja sitrusten puristetut mehut.
Kumoa juusto kulhoon, vatkaa sähkövatkaimella ja lisää kiisseli vähitellen mukaan.
Annostele sitrusherkku jälkiruokamaljoihin ja koristele puolisulaneilla pakastevadelmilla ennen tarjoilua.
•Tarjoa lisäksi sitruskiisselin tekemisestä jääneistä valkuaisista tehtyjä venäläisiä suukkoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat