4(3)
Sitrus-porkkanasmoothie
10 min
Kirkkaan oranssi smoothie syntyy nopeasti appelsiinista, verigreipistä, porkkanasta ja ananaksesta. Tuoreet hedelmä maistuvat ihanan raikkailta inkiväärin kanssa. Koristele kauniit juomat mintunlehdillä. Kippis terveydelle!
16.4.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kplappelsiinia
1 kplverigreippiä
2 kplporkkanaa
1 kplananasta
1 rklraastettua inkivääriä
tuoretta minttua

Fileroi appelsiini ja verigreippi. Leikkaa päädyt pois. Aseta hedelmän leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois. Leikkaa hedelmäliha viipaleiksi kalvojen väleistä kulhon päällä. Säästä tippuva mehu, ja purista mehu myös siivujen leikkaamisen jälkeen jääneestä rangasta.

Kuori ja pilko porkkanat pienemmiksi paloiksi. Kuori ja poista ananaksen kova keskiosa. Kuutioi ananaksen liha. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi raasteeksi.

Yhdistä raaka-aineet kulhossa. Soseuta tasaiseksi smoothieksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Kaada laseihin ja koriste sitrusviipaleilla ja mintunlehdillä.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.