Mittaa jauhot, juustoraaste, leivinjauhe, suola ja voi monitoimikoneen kulhoon. Aja ainekset leikkuuterällä muruiksi. Lisää kylmä vesi koneen käydessä ja sekoita tasaiseksi. (Jos et omista monitoimikonetta, voit nyppiä ainekset käsin sekaisin.)
Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 26 cm) leivinpaperilla.
Taputtele taikina vuokaan ylös reunoille asti. (Voit myös kaulia taikinan jauhotetulla alustalla levyksi, nostaa levyn vuokaan kaulinta apuna käyttäen ja taputella taikinan kiinni reunoihin.)
Anna taikinapohjan jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Kuori, halkaise ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuullota sipuleita oliiviöljyssä paistokasarissa noin 10 minuuttia.
Lisää olut, hunaja ja mausteet. Kypsennä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 15 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet, ja ylimääräinen neste haihtunut.
Pistele haarukalla piirakkapohjaa. Esipaista sitä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
Vatkaa munat, kerma ja juustoraaste keskenään. Sekoita puolet muna-kermaseoksesta sipulitäytteeseen.
Kaada sipulitäyte vuokaan ja loppu juusto-kermaseos täytteen pinnalle. Jatka sipulipiirakan paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla 30–35 minuuttia.
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.