


Sipulikupit suppilovahverotäytteellä – nyt saa syödä tarjoiluastiankin!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Sipulikupit suppilovahverotäytteellä sopivat täydellisesti loppuvuoden juhlien alkuruoaksi. Kiehauta sipulit, täytä suppilovahvero-spelttiseoksella ja nosta pöytään. Herkullista ja näyttävää!
Reseptin ainekset
24 kpl
Sipulikupit suppilovahverotäytteellä
4
punasipulia (pientä)
1 1/2 dl
punaviinietikkaa
1 1/2 dl
vettä
1 1/2 rkl
sokeria
Täyte
1 dl
speltti-risottojyviä (SunSpelt)
1 rkl
kasvisfondia
1/2 tl
suolaa
100 g
suppilovahveroita
1 tl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
1 dl
timjamia (hienonnettuna)
Viimeistelyyn
1/2 prk
ranskankermaa (à 150 g)
1 rkl
timjamia
Sienikupit suppilovahverotäytteellä – ohje:
- Keitä täytteen spelttisuurimot kasvisfondilla ja suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 30 minuuttia.
- Kuori ja halkaise sipulit.
- Mittaa kattilaan etikka, vesi ja sokeri. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää sipulinpuolikkaat ja keitä noin viisi minuuttia. Nosta sipulit liemestä ja anna jäähtyä.
- Irrota sipulinpuolikkaiden kerrokset toisistaan niin, että saat kuppeja. Hienonna sipuleiden sisimmät osat.
- Puhdista ja hienonna suppilovahverot. Nosta sienet pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä on haihtunut enin neste. Kumoa sienet kulhoon ja lisää silputut sipulit.
- Sekoita spelttisuurimot sieni-sipuliseoksen joukkoon. Lisää juokseva hunaja, suola, mustapippuri ja timjami.
- Täytä sipulikupit sieni-spelttiseoksella. Lisää päälle nokare ranskankermaa ja pieni timjaminoksa.
- Tarjoa alkupalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat