Keitä täytteen spelttisuurimot kasvisfondilla ja suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 30 minuuttia.
Kuori ja halkaise sipulit.
Mittaa kattilaan etikka, vesi ja sokeri. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää sipulinpuolikkaat ja keitä noin viisi minuuttia. Nosta sipulit liemestä ja anna jäähtyä.
Irrota sipulinpuolikkaiden kerrokset toisistaan niin, että saat kuppeja. Hienonna sipuleiden sisimmät osat.
Puhdista ja hienonna suppilovahverot. Nosta sienet pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä on haihtunut enin neste. Kumoa sienet kulhoon ja lisää silputut sipulit.
Sekoita spelttisuurimot sieni-sipuliseoksen joukkoon. Lisää juokseva hunaja, suola, mustapippuri ja timjami.
Täytä sipulikupit sieni-spelttiseoksella. Lisää päälle nokare ranskankermaa ja pieni timjaminoksa.
Tarjoa alkupalana.