Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sipulikupit suppilovahverotäytteellä – nyt saa syödä tarjoiluastiankin!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Sipulikupit suppilovahverotäytteellä sopivat täydellisesti loppuvuoden juhlien alkuruoaksi. Kiehauta sipulit, täytä suppilovahvero-spelttiseoksella ja nosta pöytään. Herkullista ja näyttävää!

13.11.2018
Reseptin ainekset
24 kpl
Sipulikupit suppilovahverotäytteellä
4
punasipulia (pientä)
1 1/2 dl
punaviinietikkaa
1 1/2 dl
vettä
1 1/2 rkl
sokeria
Täyte
1 dl
speltti-risottojyviä (SunSpelt)
1 rkl
kasvisfondia
1/2 tl
suolaa
100 g
suppilovahveroita
1 tl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
1 dl
timjamia (hienonnettuna)
Viimeistelyyn
1/2 prk
ranskankermaa (à 150 g)
1 rkl
timjamia

Sienikupit suppilovahverotäytteellä – ohje:

  1. Keitä täytteen spelttisuurimot kasvisfondilla ja suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 30 minuuttia.
  2. Kuori ja halkaise sipulit.
  3. Mittaa kattilaan etikka, vesi ja sokeri. Kuumenna liemi kiehuvaksi. Lisää sipulinpuolikkaat ja keitä noin viisi minuuttia. Nosta sipulit liemestä ja anna jäähtyä.
  4. Irrota sipulinpuolikkaiden kerrokset toisistaan niin, että saat kuppeja. Hienonna sipuleiden sisimmät osat.
  5. Puhdista ja hienonna suppilovahverot. Nosta sienet pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä on haihtunut enin neste. Kumoa sienet kulhoon ja lisää silputut sipulit.
  6. Sekoita spelttisuurimot sieni-sipuliseoksen joukkoon. Lisää juokseva hunaja, suola, mustapippuri ja timjami.
  7. Täytä sipulikupit sieni-spelttiseoksella. Lisää päälle nokare ranskankermaa ja pieni timjaminoksa.
  8. Tarjoa alkupalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt