0(0)
Sipsiahvenet ja tikkuperunat – dippaa kotimaiset fish & chipsit tillimajoneesiin
Gluteeniton
30 min
Kuorruta ahvenfileet hienonnetulla sour cream & onion -sipsimuruilla ja tarjoa fish & chips tyyliin tillimajoneesin ja tikkuperunoiden kanssa.
17.11.2023
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gahvenfileitä
2 dlsour cream & onion sipsejä
Lisäksi
1 ps (750 g) tikkuperunoita
Tillimajoneesi
2 dlmajoneesia
3 rklhienonnettua tilliä
1 rklsitruunanmehua

Sipsiahvenet ja tillimajoneesi – ohje:

  1. Poista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohut kiilamainen pala selkäruodon suuntaisesti. Leikkaa fileet pariin osaan. Hienonna sipsit.
  2. Pyörittelet kalat sipsiseoksessa. Laita kalat pellille leivinpaperin päälle tikkuperunoiden kera. Paista
  3. 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  4. Tee sillä aikaa tillimajoneesi sekoittamalla majoneesi, hienonnettu tilli ja sitruunanmehu.
  5. Tarjoa sipsiahvenet tillimajoneesin ja tikkuperunoiden kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.