


Sipsiahvenet ja tikkuperunat – dippaa kotimaiset fish & chipsit tillimajoneesiin
30 min
Kuorruta ahvenfileet hienonnetulla sour cream & onion -sipsimuruilla ja tarjoa fish & chips tyyliin tillimajoneesin ja tikkuperunoiden kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
ahvenfileitä
2 dl
sour cream & onion sipsejä
Lisäksi
1 ps (750 g)
tikkuperunoita
Tillimajoneesi
2 dl
majoneesia
3 rkl
hienonnettua tilliä
1 rkl
sitruunanmehua
Sipsiahvenet ja tillimajoneesi – ohje:
- Poista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohut kiilamainen pala selkäruodon suuntaisesti. Leikkaa fileet pariin osaan. Hienonna sipsit.
- Pyörittelet kalat sipsiseoksessa. Laita kalat pellille leivinpaperin päälle tikkuperunoiden kera. Paista
- 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Tee sillä aikaa tillimajoneesi sekoittamalla majoneesi, hienonnettu tilli ja sitruunanmehu.
- Tarjoa sipsiahvenet tillimajoneesin ja tikkuperunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
