Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinihomejuusto-omenasalaatti ja vaahteravinaigrette

10 min

Tästä salaatista löytyy täydellinen makupari, sinihomejuusto ja omena. Kauniin ja yksinkertaisen salaatin maustaa vaahterasiirappinen vinaigrettekastike.

18.9.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
omenaa
200 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Gorgonzola)
salaattisekoitusta (esim. tammenlehtisalaatti ja lollo rosso)
vuonankaalia eli machesalaattia
Vinaigrette
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
2 tl
vaahterasiirappia
1 tl
dijoninsinappia
suolaa
mustapippuria

Kuori ja viipaloi omenat. Uuden sadon kotimaisiin omenoihin voi hyvin jättää kuoren.

Pese ja kuivaa salaatit. Viipaloi paksuja viipaleita sinihomejuustosta. Kokoa kaikki salaattiainekset lautasille. Nosta juustoviipaleet salaattien päälle.

Valmista vinaigrette. Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka, vaahterasiirappi ja dijoninsinappi. Vatkaa nopeasti tasaiseksi haarukalla. Mausta rouhaisulla suolaa ja mustapippuria.

Lusikoi vinaigrettekastiketta salaattien päälle.

Kokeile salaattiin myös pikapikkelöityjä varsisellereitä. Lue lisää blogijutusta tai etsi pikkelöintiohje reseptihausta!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt