Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sinappinen porsaankyljys-juurespata

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Porsaankyljykset ja pehmeäksi hautuneet juurekset ovat syksyn takuuvarmaa lohturuokaa.

10.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
4
porsaankyljystä (maustamattomia)
1 rkl
voita
suolaa ja mustapippuria
Maustetahna
½ dl
sinappia
2 rkl
omenahilloa
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
kuivattua timjamia
Lisäksi
1–2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
3
porkkanaa
250 g
lanttua
2–3
naurista
1
palsternakka
4 dl
lihalientä
  1. Ota kyljykset huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen ruoan valmistamista. Kuivaa pinta talouspaperilla ja ruskista kyljykset molemmin puolin voissa, paistokasarissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kyljykset lautaselle.
  2. Sekoita sinappiin muut maustetahnan aineet ja sivele seos kyljysten pintaan. 
  3. Kuori sipulit ja juurekset ja leikkaa ne reilun kokoisiksi viipaleiksi. Lado kasvikset ja kyljykset paistokasariin tai painekattilaan kerroksittain. Kaada joukkoon lihaliemi. Hauduta kypsäksi. Kasarissa pata valmistuu noin 30 minuutissa, painekattilassa noin 15 minuutissa.  

Valmistusaika: 25 min + painekattilassa 15 min tai liedellä 30 min.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt