Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Simpukat Rockefellerin tapaan

47 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 7 min
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
simpukoita (vihersimpukoita puolikuoressa)
4 kpl
salottisipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
100 g
lehtiselleriä (2 vartta)
100 g
voita
200 g
pinaattia (baby)
1 1/2 dl
lehtipersiljaa
3 rkl
anisviinaa (Pernod)
3 rkl
worcestershirenkastiketta
1/4 tl
tabascoa
1 1/2 dl
korppujauhoja
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Päälle
2 1/2 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Lisäksi
lehtipersiljan tupsuja
sitruunalohkoja
karkeaa merisuolaa

Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan.

Silppua sipulit ja lehtiselleri.

Sulata voi kasarissa tai paistinpannussa. Kuullota siinä sipuleita ja selleriä muutama minuutti.

Hienonna pinaatti ja persilja. Lisää ne pannulle ja kääntele pari minuuttia. Sekoita joukkoon anisviina, worcestershirenkastike ja tabasko. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää korppujauhot ja sekoita tasaiseksi.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Seos saa olla voimakkaasti maustettu.

Irrota simpukat kuoristaan terävällä veitsellä tai pikkulusikalla. Jätä simpukat kuoriin.

Levitä ne uunipellin päälle nostetulle uuniritilälle, jolle saat aseteltua kiikkerät simpukat tasaisesti.

Jaa täyte simpukoiden päälle. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste.

Paista simpukoita 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 5 minuuttia. Nosta pelti ylemmäs ja paahda simpukoita vielä grillivastuksen alla pari minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut.

Tarjoa simpukat Rockefellerin tapaan suolapetiltä vähän jäähtyneinä persiljalla ja sitruunaviipaleilla koristeltuna.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt