Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sillikaviaari – joulupöydän luksusalkupala

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Matjessilli sekoitetaan hienonnettuihin kananmuniin, ranskankermaan, punasipuliin ja tilliin. Joulupöydässä päälle nostetaan vielä mätinokare. Voiko olla parempaa?

19.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
sillifileetä (matjes)
2 kpl
munaa (kovaksi keitettyä)
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 kpl
punasipulia (pieni)
3 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/4 tl
mustapippuria (rouhittuna)
Koristeluun
100 g
mätiä (esim. kirjolohen)
Lisäksi
tuoretta tilliä ja ruissipsejä tarjoiluun

Sillikaviaari – ohje:

  1. Valuta silli hyvin. Leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla.
  3. Yhdistä kulhossa silli, munat ja ranskankerma.
  4. Kuori ja silppua punasipuli hienoksi. Lisää sipuli- ja tillisilppu silliseokseen.
  5. Anna sillikaviaarin maustua muutama tunti jääkaapissa.
  6. Tarjoa sillikaviaari rapeiden ruissipsien päältä, mädillä ja tillillä koristeltuna.

Mädillä koristellut sillikaviaarileivät ovat nopeasti valmiita, kun teet tahnan etukäteen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt