Maku

Siikatahna

20 min
3
0

Siikatahna

MU
0
3
Teksti Caroline Gullström
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplsavustettua siikaa
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 rklruohosipulia (silputtuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 rklkapriksia (hienonnettuna)
  • 2 tlsinappia (makea ja tulinen)
  • 1 tlpiparjuurta (raasteena)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Käsittele perattu siika nahattomaksi ja ruodottomaksi. Hienonna kala ja sekoita kaikki tahnan aineet keskenään.

Tarjoa siikatahnaa pienten näkki- tai ruisleipäpalojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä