Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Siiderisilli – omenaisessa liemessä uiskentelevat pikkukalat hurmaavat maullaan

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Siiderisillin salaisuus on omenassa, ja tässä kalaherkussa sitä on kolmessa eri muodossa: lohkoina, viinietikkana ja siiderinä. Kokeile kerran ja teet varmasti toistekin!

16.12.2019
Reseptin ainekset
8 annosta
1 pkt (180 g)
kevytsuolattua sillifileetä
2
pientä punasipulia
½
omena (Granny Smith)
Mausteliemi
1 dl
vettä
½ dl
sokeria
5
kokonaista neilikkaa
15
kokonaista valkopippuria
½ tl
sinapinsiemeniä
1
laakerinlehti
1
tähtianis
½ dl
omenaviinietikkaa
2 dl
kuivaa omanasiideriä

Siiderisilli valmistetaan näin:

  1. Valmista ensin mausteliemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja mausteet. Keitä 8–10 minuuttia, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut ja seos alkaa paksuuntua. Jäähdytä mausteliemi kylmäksi.
  2. Lisää liemeen omenaviinietikka ja siideri.
  3. Paloittele sillifileet haarukkapaloiksi. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenasta ohuita lohkoja.
  4. Lado kerroksittain sillit, sipulit ja omenat.
  5. Täytä purkki mausteliemellä. Anna maustua jääkaapissa 1–2 vuorokautta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt