Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienillä ja tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsat

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Helpot ja herkulliset sienitäytteiset kesäkurpitsat voi tehdä joko kantarelleista tai suppiksista. Miksei myös herkkusienistä!

7.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
4
pientä kesäkurpitsaa
4 dl
kantarelleja suppilovahveroita tai muita sieniä
1
uuden sadon sipuli varsineen
öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
200 g
tuorejuustoa
tuoretta timjamia

Sienillä ja tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsat – ohje:

Huuhdo kesäkurpitsat ja halkaise ne. Koverra pikkuveitsellä sisustat kupeiksi. Paloittele kaivertamasi sisukset.

Paloittele sienet. Jätä muutama kaunis kokonainen sieni koristamaan annoksia. Kuori ja paloittele sipuli. Käytä myös varret.

Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sieniä, sipuleita ja kurpitsansisuspaloja hetki. Lisää joukkoon suola ja mustapippuri. Täytä kesäkurpitsat seoksella.

Jaa juusto täytteen päälle ja aseta muutama sieni juuston päälle. Ripottele pinnalle mustapippuria.

Kypsennä sienitäytteisiä kesäkurpitsoja 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 10 minuuttia. Koristele annokset timjamilla. Tarjoile sienitäytteiset kesäkurpitsat lämpiminä tuoreen leivän ja salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt