Maku

Sienestäjän lämpimät kantarellileivät

25 min
5
0

Sienestäjän lämpimät kantarellileivät

Kantarellit ovat sienien parhaimmistoa ja niistä syntyy helposti todella maukkaat lämpimät leivät.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 lkantarelleja
  • 170 gpekonia
  • 3 kplkevätsipulia
  • 1 rklvoita
  • suolaa ja pippuria
  • 4 kplhiivaleipäviipaletta
  • mozzarellajuustoraastetta

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Puhdista ja pienennä litran verran kantarelleja. 

Paista sieniä pannulla ilman voita. Nesteiden hieman haihduttua lisää pekoninpalaset. Lisää hieman voita ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Pienennä kevätsipulit ja lisää nekin pannulle.

Leikkaa neljä kohtalaisen kookasta leivänpalaa ja laita ne uunipellille leivinpaperin päälle. 

Jaa sienipaistos tasaisesti leipien kesken ja ripottele päälle juustoraastetta. 

Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä