Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Shawarma-kana – marinoi kanapalat Lähi-idän keittiöstä tutulla mausteseoksella, pujota suikaleet vartaisiin ja käytä uunissa

2 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 30 min

Shawarma on suikaleiksi leikattua kanaa tai muuta lihaa, joka marinoidaan Lähi-idässä suositulla mausteseoksella. Shawarma-kana valmistetaan tällä kertaa vartaina.

16.11.2021
Reseptin ainekset
4–6 annosta
800 g
broilerin rintafileitä
3 rkl
rypsiöljyä
Shawarma-mausteseos
1 rkl
valkosipulijauhetta
¼ tl
oreganoa
1 rkl
maustepippuria
1 rkl
rouhittua mustapippuria
½ rkl
kardemummaa
¼ tl
chilijauhetta
½ rkl
kanelia
½ rkl
ruohosipulia
½ rkl
muskottia
¼ tl
suolaa
Lisäksi
4–6
varrastikkua

Shawarma-kana valmistuu näin:

  1. Valmista mausteseos sekoittamalla kaikki sen ainekset keskenään. Leikkaa broilerinfileet pitkittäin 3–4 suikaleeksi.
  2. Sekoita mausteseos öljyyn. Lisää kanapalat marinadiin ja kääntele. Anna maustua viileässä pari tuntia.
  3. Ota kanapalat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Pujota kanasuikaleet pitkittäin varrastikkuihin.
  4. Paista uunissa 225 asteessa 10–15 minuuttia, kunnes kana on kypsää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt