Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Selleri-perunarösti

40 min

Rösti saa lisämakua selleristä! Rapeaksi paistettu selleri-perunarösti maistuu pikkuherkkuna sellaisenaan ja lisäkkeenä broilerin tai makkaran kanssa. 

17.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
juuriselleriä
200 g
perunoita (yleislajike)
1 tl
suolaa
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
munaa (iso)
3 rkl
vehnäjauhoja
1/2 tl
mustapippuria
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä

Raasta molemmat hienoksi raasteeksi. Pane raasteet siivilään ja mausta suolalla.

Anna tekeytyä hetki ja purista pois ylimääräinen neste.

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pannulla öljyssä pehmeäksi.

Sekoita sipulisilppu, muna ja jauhot raasteeseen. Mausta pippurilla.

Kuumenna valurautapannulla hieman voita ja öljyä. Lisää kukkurainen lusikallinen röstiseosta. Painele seos ohueksi lastalla.

Paista röstiä kohtalaisella lämmöllä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes se on molemmin puolin rapea ja kauniin ruskea. Voit käyttää paistamiseen isoa valurautapannua tai pieniä blinipannuja, jolloin röstejä syntyy monta yhtä aikaa.

Paista kaikki selleri-perunaröstit samoin. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt