Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sekamarjahillo

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min
24.8.2008
Reseptin ainekset
1 annosta
1000 g
marjoja
1/2 dl
vettä
500 g
hillosokeria
3/4 tl
piparjuurta (raasteena)

Ohjeesta valmistuu noin 2 litraa hilloa.

Perkaa marjat.

Pane vesi ja marjat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.

Lisää hillosokeri kattilaan vähitellen koko ajan sekoittaen. Keitä hilloa 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Kuori vaahto pois pinnalta.

Nosta kattila liedeltä ja mausta seos piparjuurella. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia, kunnes se alkaa kiinteytyä.

Pane sekamarjahillo kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje heti. Lopullisesti sekamarjahillo hyytyy noin vuorokauden kuluessa.

•Halutessasi korvaa vesi punssilla, hillon mausta tulee aikuismaisempi. Jätä tällöin piparjuuri pois.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt