


Seesamikana – korealaisten tahmeiden suupalojen salaisuus on ihanan paksu kastike
30 min
Ihastu helppoon ja supermaukkaaseen seesamikanaan. Ihanan tahmea maustekastike peittää broileripalat kauttaaltaan. Herkuttele vaikkapa riisin kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
broilerin rintafileetä
3 rkl
rypsiöljyä
Kastike
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
inkivääriä raastettuna
½ dl
soijakastiketta
½ dl
riisiviinietikkaa
½ dl
hunajaa
2 rkl
seesamiöljyä
Lisäksi
2 rkl
seesaminsiemeniä
Seesamikana – ohje:
- Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Mittaa pieneen kattilaan kastikkeen ainekset. Keitä 5–10 minuuttia, kunnes kastike sakenee.
- Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää broilerit. Paista käännellen, kunnes palat ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
- Sekoita kastike broileripalojen joukkoon ja paista vielä pari minuuttia.
- Ripottele päälle paahdettuja seesaminsiemeniä. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat