Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Seesamikana – korealaisten tahmeiden suupalojen salaisuus on ihanan paksu kastike

30 min

Ihastu helppoon ja supermaukkaaseen seesamikanaan. Ihanan tahmea maustekastike peittää broileripalat kauttaaltaan. Herkuttele vaikkapa riisin kanssa.

6.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
broilerin rintafileetä
3 rkl
rypsiöljyä
Kastike
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
inkivääriä raastettuna
½ dl
soijakastiketta
½ dl
riisiviinietikkaa
½ dl
hunajaa
2 rkl
seesamiöljyä
Lisäksi
2 rkl
seesaminsiemeniä

Seesamikana – ohje:

  1. Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Mittaa pieneen kattilaan kastikkeen ainekset. Keitä 5–10 minuuttia, kunnes kastike sakenee.
  2. Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
  3. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää broilerit. Paista käännellen, kunnes palat ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
  4. Sekoita kastike broileripalojen joukkoon ja paista vielä pari minuuttia.
  5. Ripottele päälle paahdettuja seesaminsiemeniä. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt