Maku

Se paras suppilovahverokeitto

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Herkullinen suppilovahverokeitto sopii niin arkeen kuin juhlaan! Tämän suppilovahverokeiton täyteläisyyden salaisuus on sulatejuusto.
KA
MU
4.1
31
Julkaistu: 11.9.2013


Ainekset (6 annosta)

Suppilovahverokeitto

  • 2 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 10 dlsuppilovahveroita (tai 4 dl pakastettuja)
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 7 dlvettä
  • 2 kplkasvisliemikuutiota
  • 2 dlruokakermaa
  • 100 gsulatejuustoa (tai tuorejuustoa)
  • 1 dlkirveliä (tai persiljaa)
Tulosta

Suppilovahverokeitto valmistuu näin helposti:

Kuullota sipulisilppu öljyssä kattilassa.

Lisää silputut sienet ja kääntele hetken aikaa.

Ripottele jauhot joukkoon.

Lisää vesi ja murenna mukaan liemikuutiot. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

Lisää kerma ja sulatejuusto. Keitä edelleen 5 minuuttia.

Mausta suppilovahverokeitto valkopippurilla ja kirvelillä. Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarkista maku ja tarjoa suppilovahverokeitto esimerkiksi alkuruokana hyvän leivän kera.

MITÄ PIDIT?
4.07
31 kommenttia