


Se paras suppilovahverokeitto
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Herkullinen suppilovahverokeitto sopii niin arkeen kuin juhlaan! Tämän suppilovahverokeiton täyteläisyyden salaisuus on sulatejuusto.
Reseptin ainekset
6 annosta
Suppilovahverokeitto
2 kpl
sipulia (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
10 dl
suppilovahveroita (tai 4 dl pakastettuja)
2 rkl
vehnäjauhoja
7 dl
vettä
2 kpl
kasvisliemikuutiota
2 dl
ruokakermaa
100 g
sulatejuustoa (tai tuorejuustoa)
1/4 tl
valkopippuria
1 dl
kirveliä (tai persiljaa)
Suppilovahverokeitto – ohje:
- Kuullota sipulisilppu öljyssä kattilassa.
- Lisää silputut sienet ja kääntele hetken aikaa.
- Ripottele jauhot joukkoon.
- Lisää vesi ja murenna mukaan liemikuutiot. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.
- Lisää kerma ja sulatejuusto. Keitä edelleen 5 minuuttia.
- Mausta suppilovahverokeitto valkopippurilla ja kirvelillä. Lisää tarvittaessa nestettä.
- Tarkista maku ja tarjoa suppilovahverokeitto esimerkiksi alkuruokana hyvän leivän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat