


Savusimpukka-jokiravunpyrstönuudelit
10 min
Reseptin ainekset
2 annosta
150 g
venhänuudeleita
1/2 kpl
kurkkua
1 kpl
sipulia
3 tl
seesaminsiemeniä
100 g
savustettuja simpukoita
100 g
jättikatkaravunpyrstöjä
3 rkl
seesamiöljyä
2 tl
makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
1 tl
punaviinietikkaa
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta vesi pois.
Pilko kurkku tikkumaisiksi suikaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla kuparinruskeiksi.
Valuta simpukoiden ja ravunpyrstöjen liemet.
Mittaa vokkiin seesamiöljy, soijakastike ja etikka. Sekoita nuudelit kastikkeeseen, lisää kurkkusuikaleet, sipulirenkaat, seesaminsiemenet ja äyriäiset. Wokkaa nuudeleita vain muutama minuutti, koko ajan kahdella puulastalla nostellen. Tarjoa savusimpukka-jokinravunpyrstönuudelit saman tien.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat