


Savusiikatahna
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
8 annosta
350 g
savustettua siikaa
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
3/4 dl
kurkkurelissiä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
50 g
tuoretta tilliä
Perkaa savusiika poistamalla siitä nahka ja ruodot. Hienonna kala haarukalla. Sekoita kala ranskankerman ja kurkkusalaatin kanssa tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli. Anna savusiikatahnan maustua viileässä muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.
Tarjoile savusiikatahnaa erilaisten kuivattujen leipien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat