Maku

Savusiikatahna

2 h 15 min
3
0

Savusiikatahna

MU
0
3
Teksti Katri Schröder
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 350 gsavustettua siikaa
  • 150 granskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 3/4 dlkurkkurelissiä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 50 gtuoretta tilliä

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Perkaa savusiika poistamalla siitä nahka ja ruodot. Hienonna kala haarukalla. Sekoita kala ranskankerman ja kurkkusalaatin kanssa tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli. Anna savusiikatahnan maustua viileässä muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.

Tarjoile savusiikatahnaa erilaisten kuivattujen leipien kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä