


Puolessa tunnissa pöytään
Savusiikagnocchit – vähän savukalaa, sitruunaa, kermaa, paketti gnoccheja ja ruoka onkin valmis!
30 min
Pehmeä ja suolainen savukalan liha istuu hyvin rapsaksi paistettujen gnocchien kanssa. Kermakastike maustetaan sitruunalla ja kurkumalla.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
savusiikaa
2–4
valkosipulinkynttä
1
sitruunan kuori ja mehu
2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
4 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (500 g)
tuoreita gnoccheja
2 dl
kuohukermaa
1 dl
vettä
1 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Savusiikagnocchit – ohje:
- Perkaa savukala. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta kuoren keltainen osa raastimen pienellä terällä ja purista mehu. Hienonna ruohosipuli.
- Kuumenna öljy pannulla. Paista gnocceja 5 minuuttia. Lisää valkosipulit ja paista vielä hetki. Kaada sitruunan mehu pannuun ja kiehauta, lisää kerma, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
- Sekoita lopuksi kastikkeen joukkoon savukala, ruohosipuli ja sitruunan kuori.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat