Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Puolessa tunnissa pöytään

Savusiikagnocchit – vähän savukalaa, sitruunaa, kermaa, paketti gnoccheja ja ruoka onkin valmis!

30 min

Pehmeä ja suolainen savukalan liha istuu hyvin rapsaksi paistettujen gnocchien kanssa. Kermakastike maustetaan sitruunalla ja kurkumalla.

17.5.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
savusiikaa
2–4
valkosipulinkynttä
1
sitruunan kuori ja mehu
2 dl
ruohosipulia hienonnettuna
4 rkl
oliiviöljyä
1 pkt (500 g)
tuoreita gnoccheja
2 dl
kuohukermaa
1 dl
vettä
1 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Savusiikagnocchit – ohje:

  1. Perkaa savukala. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta kuoren keltainen osa raastimen pienellä terällä ja purista mehu. Hienonna ruohosipuli.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Paista gnocceja 5 minuuttia. Lisää valkosipulit ja paista vielä hetki. Kaada sitruunan mehu pannuun ja kiehauta, lisää kerma, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.
  3. Sekoita lopuksi kastikkeen joukkoon savukala, ruohosipuli ja sitruunan kuori.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt