


Savuriistalla höystetty maa-artisokkakeitto
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
6 annosta
2 rkl
voita
700 g
maa-artisokkaa (kuorittuna, paloiteltuna)
4 kpl
perunaa (kuorittuna, lohkottuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
20 dl
lihalientä
2 dl
kuohukermaa
200 g
kylmäsavustettua poroa (suikaloituna)
Sulata voi kattilassa ja lisää kasvikset. Kuullota niitä noin 5 minuuttia ja lisää mausteet. Tässä vaiheessa tunnet, kun maa-artisokan maku alkaa tulla esiin. Kuullota 10 minuuttia miedolla lämmöllä ja lisää neste sekä kerma. Anna hautua kannen alla aivan kypsäksi niin, että kasvikset alkavat hajota.
Soseuta maa-artisokkakeitto ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa nestettä.
Sekoita savuriista maa-artisokkakeiton joukkoon tai ripottele keiton pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat