Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savulammasputinki

1 h 25 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 45 min
12.7.2005
Reseptin ainekset
8 annosta
300 g
savustettua lammasta (paloiteltuna)
1 kpl
sipulia
1/4 tl
maustepippuria (kokonaisia)
1/2 rkl
merisuolaa
100 g
lanttua
10 kpl
perunaa (jauhoinen)
1 rkl
voita
2 rkl
kevytmaitoa
Koristeluun
1 dl
ruohosipulia
1/2 dl
puolukoita

Keitä lihapaloja sipulisilpun ja pippurien kanssa vähässä, suolalla maustetussa vedessä pehmeämmiksi. Siivilöi liemi ja soseuta sipulisilppu ja leikkaa liha pieniksi paloiksi.

Kuori ja lohko lantut ja perunat. Keitä siivilöidyssä liemessä ensin lanttuja noin 10 minuuttia ja lisää joukkoon perunalohkot, sipulisose sekä vettä sen verran, että ainekset peittyvät. Keitä, kunnes perunat hajoavat ja soseuta ainekset tasaiseksi soseeksi perunasurvimella. Ota osa keitinvedestä talteen soseen notkistamista varten. Notkista putinki tilkalla keitinvettä ja lisää nokare voita ja tilkka maitoa. Sekoita lopuksi mukaan lihasilppu.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt