Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Samettinen puikulamuusi

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1,5 kg
perunaa (Lapin puikulaa)
3 dl
kevytmaitoa
100 g
voita
1 tl
suolaa

Puikulamuusi – ohje:

  1. Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kaada vesi pois ja hienonna perunat muusiksi.
  3. Lisää muusiin voi, suola ja maito.
  4. Tarjoa samettinen puikulamuusi esimerkiksimuikkujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt