Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Jozo

Samettinen maitosuklaavanukas eli pot de crème

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Pehmeän samettinen suklaavanukas eli pot de crème on täyteläinen jälkiruoka, joka valmistuu miltei itsestään uunissa hyydyttämällä.

30.4.2024
Reseptin ainekset
6
4 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
150 g
maitosuklaata
6
kanamunan keltuaista
½ dl
sokeria
JOZO Gourmet sormisuolaa
Tuoreita vadelmia tai muita marjoja

Maitosuklaavanukas eli pot de crème

  1. Mittaa kerma ja maito kattilaan ja kiehauta.
  2. Paloittele suklaa kulhoon. Kaada kiehautettu neste suklaan päälle ja sekoita kunnes seos on tasaista.
  3. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti, älä vaahdota.
  4. Lisää suklaaseos joukkoon hiljalleen vispaten.
  5. Kaada massa uuninkestäviin annosvuokiin.
  6. Kypsennä vesihauteessa 150-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt. Vesihauteeseen riittää, että vettä on annosvuokien puoliväliin saakka. Anna jäähtyä.
  7. Ripottele päälle suolahiutaleita ja koristele halutessasi tuoreilla marjoilla.
Gourmet sormisuola
JOZO Gourmet sormisuolaa voi käyttää ruokalajien viimeistelyyn, jolloin voit nauttia suolahiutaleiden herkästä mausta ja ihanasta rapeudesta.
Lue lisää!>>
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt