


Salviakana grillissä – taatusti mehevän grillikanan kaava
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Tartu kaupassa broilerinfileiden sijaan broilerin paistileikepakettiin. Paistileikkeet ovat fileitä rasvaisempia ja pysyvät grillattaessa helpommin mehevinä. Kun sekoitat marinadin itse ja lisäät salviaa, grillaat kesän parasta kanaa.
Reseptin ainekset
6 annosta
Salviakana grillissä
1 kg
broilerin paistileikkeitä
Marinadi
1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
sitruunan mehua
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
kuivattua salviaa (tai 1/2 dl tuoretta)
1/2 tl
mustapippuria
Salviakana grillissä valmistuu näin:
- Sekoita marinadin ainekset. Laita leikkeet muovipussiin ja kaada marinadi päälle.
- Anna maustua vähintään tunnin ajan.
- Nosta leikkeet marinadista ja grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat