Saltimbocca

45 min
4
0

Saltimbocca

Ihana italialainen saltimbocca on vapaasti suomennettuna hypätä suuhun, mikä kertoo ruuan herkullisuudesta. Yksinkertainen mutta maukas ruoka tällä kertaa valmistettuna kanafileistä.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplisoa kanafilettä
  • 1 dlCreme Bonjour valkosipulituorejuustoa
  • 12 kpltuoreita salvian lehtiä
  • 8 kplparmankinkkua (siivua)
  • 2 dlvalkoviiniä
  • 3 kplvalkosipulin kynsiä

Lisäksi

  • Suolaa ja mustaapippuria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Ota kanafileet ajoissa huoneenlämpöön. Leikkaa ne sivuttain halki niin, että ne jäävät päästä kiinni toisiinsa ja saat ison levyn. Hiero pintaan valkosipulia ja ripottele päälle suolaa sekä mustaapippuria. Levitä tuorejuusto kanafileille, levitä päälle salvian lehdet tasaisesti sekä kaksi siivua parmankinkkua aina yhteen fileeseen. Kääri fileet rullalle ja sido narulla. Paista pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa kypsäksi. Paiston loppuvaiheessa lisää valkoviini pannuun ja pyörittele fileitä siinä. Lusikoi nestettä valmiiden fileiden päälle lautaselle. 

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä