Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Saltimbocca

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Ihana italialainen saltimbocca on vapaasti suomennettuna hypätä suuhun, mikä kertoo ruuan herkullisuudesta. Yksinkertainen mutta maukas ruoka tällä kertaa valmistettuna kanafileistä.

Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
isoa kanafilettä
1 dl
Creme Bonjour valkosipulituorejuustoa
12 kpl
tuoreita salvian lehtiä
8 kpl
parmankinkkua (siivua)
2 dl
valkoviiniä
3 kpl
valkosipulin kynsiä
Lisäksi
Suolaa ja mustaapippuria

Ota kanafileet ajoissa huoneenlämpöön. Leikkaa ne sivuttain halki niin, että ne jäävät päästä kiinni toisiinsa ja saat ison levyn. Hiero pintaan valkosipulia ja ripottele päälle suolaa sekä mustaapippuria. Levitä tuorejuusto kanafileille, levitä päälle salvian lehdet tasaisesti sekä kaksi siivua parmankinkkua aina yhteen fileeseen. Kääri fileet rullalle ja sido narulla. Paista pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa kypsäksi. Paiston loppuvaiheessa lisää valkoviini pannuun ja pyörittele fileitä siinä. Lusikoi nestettä valmiiden fileiden päälle lautaselle. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt