Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salmiakki-riisisuklaa

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Salmiakin makuinen riisisuklaa nostaa retroherkun aivan uusiin sfääreihin! Maun salaisuus on kunnon luraus apteekin salmiakkiliuosta. Makupalettia täydentää hykerryttävän herkullisella tavalla rapeat suolapähkinät ja pehmeät lakupalat. Tuloksena on totaalisen koukuttava nami! Kuva: Sanna Peurakoski

11.5.2015
Reseptin ainekset
20 annosta
1 dl
Haganol-salmiakkiliuosta (apteekista)
200 g
maitosuklaata
100 g
kookosrasvaa
1 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 1/2 dl
suolapähkinöitä rouhittuna
8 dl
riisimuroja
120 g
lakumattoa paloiteltuna (Halva)

Mittaa kattilaan Haganol-salmiakkiliuos ja paloiteltu maitosuklaa. Kuumenna keskilämmöllä ja sekoitellen, kunnes suklaa sulaa.

Lisää kookosrasva ja anna sen sulaa.

Lisää seokseen muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa leivinpaperilla neliön tai suorakaiteen mallinen vuoka. Levitä riisimuroseos vuokaan. Painele se lusikalla tiiviisti.

Peitä riisisuklaa kelmulla tai foliolla ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.

Leikkaa suklaa terävällä veitsellä suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.

Säilytä suklaa viileässä.

Voit lisätä riisisuklaaseen kuivattuja marjoja, esimerkiksi karpaloita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt