Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salami-pizzetat

1 h 5 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 40 min

Pizzetta tarkoittaa pientä pizzaa. Näiden pikkupizzojen pohja valmistuu gluteenittomasti soijajauhoista. Mehevät täytteet ovat piste iin päälle.

26.6.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapohja
3 dl
vettä
15 g
hiivaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
2 rkl
rypsiöljyä
1 dl
auringonkukansiemeniä (rouhittuna)
3 dl
soijajauhoja
2 1/2 dl
gluteenitonta jauhoseosta
Täyte
2 dl
tomaattikastike
100 g
salamia (ohuina viipaleina)
1 kpl
paprikaa (ohueksi suikaloituna)
Päälle
150 g
mozzarellajuustoa
75 g
rucolaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa
1/2 tl
mustapippuria

Sekoita kulhossa kädenlämpöinen vesi ja murennettu hiiva. Lisää suola, sokeri, öljy auringonkukansiemenet ja jauhot vähän kerrallaan. Jos taikina on liian löysää, lisää hieman jauhoja.

Kohota peitettynä 30 minuuttia.

Kumoa taikina jauhotetulle alustalle. Jaa taikina 4 palaan. Taputtele palat jauhojen avulla soikioiksi. Nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille.

Levitä pizzapohjille ensin tomaatti-pastakastiketta, sitten salamia ja paprikaa.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes pizzetat saavat kauniin värin.

Viimeistele pizzetat viipaloidulla mozzarellalla ja rucolalla.

Pirskottele päälle öljyä, balsamiviinietikkaa ja mustapippuria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt