4(2)
Salaattirullat
Gluteeniton
Kasvis
Maidoton
Munaton
40 min
Tarjoa salaattia vaihteeksi rullan muodossa! Raikkaiden näppipalojen kanssa maistuu pähkinäinen kastike.
26.7.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2ruukkusalaattia (rapeaa, esim. cosmopolitan)
1kurkku
1paprika (punainen tai keltainen)
2avokadoa
2 dltuoretta minttua (1 rku, tai basilikaa)
Pähkinäkastike
50 gmaapähkinävoita (1 dl)
1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
1limetti (mehu)
1 dlvettä
2 rklsoijakastiketta
1 rklsiirappia (vaaleaa)
Lisäksi
12 kplriisipaperia

Salaattirullat valmistetaan näin:

  1. Huuhdo ja suikaloi salaatti ja kurkku. Huuhtele ja halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa paprika reiluiksi suikaleiksi. Kuori ja lohko avokadot.
  2. Täytä yksi riisipaperirulla kerrallaan. Liota riisipaperia minuutin ajan kylmässä vedessä, kunnes se pehmenee. Valuta ylimääräinen vesi talouspaperin päällä ja siirrä leikkuulaudalle. Nosta nippu täytteitä riisipaperin keskelle. Käännä riisipaperin alareuna täytteiden päälle ja sitten reunat kohti keskustaa ja kääri tiukaksi rullaksi.
  3. Täytä kaikki riisipaperit samoin. Puolita rullat vadille.
  4. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja tarjoa salaattirullien kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo