Maku

Salaatti uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla ja pestolla

15 min
0
1

Salaatti uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla ja pestolla

Herkullinen lounassalaatti kahdelle tai alkupalasalaatti neljälle.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • uunikuivattuja kirsikkaluumutomaatteja (yksi kolmasosa reseptistä)
  • erilaisia salaatteja (esim. rucolaa)
  • Buffalamozzarellaa (yksi pallo)
  • parmesaania
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • ½ dlpestoa (mielellään itse tehtyä)
  • 50 gilmakuivattua kinkkua

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Huuhtele salaatit ja kuivaa hyvin. Asettele salaatit tarjoilulautasilla. Lisää uunissa kuivatut kirsikkaluumutomaatit. Revi mozzarella ja ilmakuivattu kinkku käsin paloiksi ja lisää salaattiin. Höylää parmesaanista lastuja salaatteihin. Viimeistele salaatit itse tehdyllä pestolla ja laadukkaalla balsamiviinietikalla.

Vinkki!

uunissa kuivattujen kirsikkaluumutomaattien ohje löytyy täältä: http://www.maku.fi/blogit/keittiossa-kotona-ja-puutarhassa/uunissa-kuivatut-kirsikkaluumutomaatit
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä