Maku

Salaatti uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla ja pestolla

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Herkullinen lounassalaatti kahdelle tai alkupalasalaatti neljälle.
0
1


Ainekset (2 annosta)

  • uunikuivattuja kirsikkaluumutomaatteja (yksi kolmasosa reseptistä)
  • erilaisia salaatteja (esim. rucolaa)
  • Buffalamozzarellaa (yksi pallo)
  • parmesaania
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • ½ dlpestoa (mielellään itse tehtyä)
  • 50 gilmakuivattua kinkkua
Tulosta

Huuhtele salaatit ja kuivaa hyvin. Asettele salaatit tarjoilulautasilla. Lisää uunissa kuivatut kirsikkaluumutomaatit. Revi mozzarella ja ilmakuivattu kinkku käsin paloiksi ja lisää salaattiin. Höylää parmesaanista lastuja salaatteihin. Viimeistele salaatit itse tehdyllä pestolla ja laadukkaalla balsamiviinietikalla.

uunissa kuivattujen kirsikkaluumutomaattien ohje löytyy täältä: http://www.maku.fi/blogit/keittiossa-kotona-ja-puutarhassa/uunissa-kuivatut-kirsikkaluumutomaatit
MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti