0(0)
Salaatti uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla ja pestolla
15 min
Herkullinen lounassalaatti kahdelle tai alkupalasalaatti neljälle.
Reseptin ainekset
2 annosta
uunikuivattuja kirsikkaluumutomaatteja (yksi kolmasosa reseptistä)
erilaisia salaatteja (esim. rucolaa)
Buffalamozzarellaa (yksi pallo)
parmesaania
2 rklbalsamiviinietikkaa
½ dlpestoa (mielellään itse tehtyä)
50 gilmakuivattua kinkkua

Huuhtele salaatit ja kuivaa hyvin. Asettele salaatit tarjoilulautasilla. Lisää uunissa kuivatut kirsikkaluumutomaatit. Revi mozzarella ja ilmakuivattu kinkku käsin paloiksi ja lisää salaattiin. Höylää parmesaanista lastuja salaatteihin. Viimeistele salaatit itse tehdyllä pestolla ja laadukkaalla balsamiviinietikalla.

uunissa kuivattujen kirsikkaluumutomaattien ohje löytyy täältä: http://www.maku.fi/blogit/keittiossa-kotona-ja-puutarhassa/uunissa-kuivatut-kirsikkaluumutomaatit
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.