


Salaatti paahdetuilla porkkanoilla ja veriappelsiinilla
20 min
Veriappelsiini ja porkkana sopivat mainiosti yhteen. Nautitaan veriappelsiineista mahdollisimman paljon niiden lyhyen sesongin aikana.
Reseptin ainekset
2 annosta
250 g
paahdettuja porkkanoita (reseptiin linkki valmistusohjeessa)
2 kpl
veriappelsiineja
2 dl
marinoituja linssejä (reseptiin linkki valmistusohjeessa)
wasabi-rucolaa ruukullinen
100 g
fetaa murennettuna
1 kpl
pieni punasipuli
Valmista paahdetut porkkanat ja marinoidut belugalinssit ohjeiden mukaan.
Kuori veriappelsiinit ja poista mahdollisimman paljon valkoista kuorta. Leikkaa veriappelsiinit ohuiksi viipaleiksi.
Kuori punasipuli ja kuori mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
Kokoa kaikki salaatin ainekset lautasille ja sekoita kevyesti. Nauti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat