Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruusukaalit pekonilla – pikapaistetut kaalit höystetään vaahterasiirapilla, pähkinöillä ja karpaloilla

15 min

Ruusukaalista ja pekonista valmistuu maistuva lisuke vartissa. Pikapaistettu ruusukaali-pekoniseos viimeistellään vaahterasiirapilla, pekaanipähkinöillä ja kuivatuilla karpaloilla.

16.11.2020
Reseptin ainekset
4 hengelle
2
valkosipulinkynttä
600 g
ruusukaaleja
1 pkt (170 g)
pekonia
¾ dl
rypsiöljyä
noin 1 rkl
vaahterasiirappia
3 rkl
paahdettuja pekaanipähkinöitä (rouhittuna)
3 rkl
kuivattuja karpaloita (hienonnettuna)
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Ruusukaalit pekonilla – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Puolita pienet ja lohko neljään osaan isot ruusukaalit. Kuutioi pekoni.
  2. Kuumenna öljy. Lisää joukkoon valkosipulit ja pekonit. Paista muutama minuutti koko ajan käännellen. Lisää kaalit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää vaahterasiirappi ja paista sekoitellen hetki.
  3. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Viimeistele pähkinöillä ja karpaloilla. Jos olet yrttien ystävä, lisää joukkoon lehtipersiljaa tai timjamia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt