


Ruokaisa lohipyörykkäsalaatti
Tämä lohisalaatti hurmaa kauniilla väreillä ja mehevillä lohipullilla! Ihanan ruokaisa lohipyörykkäsalaatti on salaatti kaikkien caesarsalaatin ystävien makuun.
Nypi kalasta ruodot pois. Hienonna lohi monitoimikoneessa.
Anna korppujauhojen turvota hetki kermaviilissä. Lisää seos muiden ainesten kanssa lohimassaan. Anna taikinan tekeytyä puolisen tuntia jääkaapissa.
Pyörittele taikina pulliksi kostutetuin käsin. Kierittele pyörykät korppujauhoissa ja paista kypsiksi paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä voi-öljyseoksessa.
Sekoita kastike. Leikkaa leipä kuutioiksi ja paista kuutiot rapeiksi öljyssä paistinpannulla.
Revi salaatti lautasille, lisää päälle lohipyörykät, suikaloitu kurkku, karkeaksi raastettu porkkana ja tillinoksat. Tarjoa kastike erikseen.
- Voit halutessasi kypsentää pyörykät käryttömästi 200-asteisessa uunissa. Käännä pyörykät kerran kypsennyksen aikana. Kypsymisaika on noin 15 minuuttia.
- Jos salaattia jää, pakkaa loput rasiaan seuraavan päivän lounaaksi.