


Nopea ja ruokaisa! Koosta kvinoasalaatti uunissa paahdetuista kasviksista ja sitruunaisesta tahinikastikeesta
Valkosipulia, uunissa paahdettuja kasviksia ja kastikkeena tahinia, joka sopii täydellisesti kasviksiin ja tuo salaattiin täyteläisyyttä.
1. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Puolita sienet. Paloittele munakoiso ja hienonna valkosipuli. Huuhtele lehtikaalisuikaleet. Sekoita kulhossa öljyyn hienonnettu valkosipuli, suola ja mustapippuri. Nosta joukkoon sienet ja kasvikset. Kääntele sekaisin. Kumoa leivinpaperin päälle pellille ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Lisää vettä sen verran, että saat kastikkeesta juoksevan.
4. Kumoa sienet ja kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Lisää valutettu kvinoa ja kääntele sekaisin. Tarjoa heti.