


Ruishampurilainen on parhaimmillaan itse tehtynä – kokoa leipien väliin suosikkitäytteesi ja nauti!
15 min
Ruishampurilainen pitää sisällään mehevän jauhelihapihvin sekä roppakaupalla kasviksia. Hampparit sopivat niin välipalaksi kuin päivälliseksikin, sillä annoksen kokoa on helppo kasvattaa lisukkeilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
Ruishampurilaiset
400 g
naudan jauhelihaa
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 rkl
voita tai öljyä paistamiseen
4
cheddarjuustosiivua
2
tomaattia
1
punasilpuli
4
ruisleipää (esim. Reissumies)
4
salaatinlehteä
Kastike
1 dl
majoneesia
1 rkl
dijoninsinappia
2 rkl
hienonnetua persiljaa
½ tl
mustapippuria
Ruishampurilaiset valmistuvat näin:
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
- Sekoita mausteet jauhelihaan. Muotoile massasta neljä pihviä ja paista ne voissa tai öljyssä molemmin puolin. Laita jokaisen pihvin päälle lopuksi viipale juustoa.
- Viipaloi tomaatit ja punasipuli. Lämmitä ruisleivät.
- Lado leipien väliin pihvi, salaattia, tomaattia, punasipulia ja kastiketta. Nauti ruishampurilainen heti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat