0(0)
Ruishampurilainen on parhaimmillaan itse tehtynä – kokoa leipien väliin suosikkitäytteesi ja nauti!
15 min
Ruishampurilainen pitää sisällään mehevän jauhelihapihvin sekä roppakaupalla kasviksia. Hampparit sopivat niin välipalaksi kuin päivälliseksikin, sillä annoksen kokoa on helppo kasvattaa lisukkeilla.
7.9.2018
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Ruishampurilaiset
400 gnaudan jauhelihaa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
1 rklvoita tai öljyä paistamiseen
4cheddarjuustosiivua
2tomaattia
1punasilpuli
4ruisleipää (esim. Reissumies)
4salaatinlehteä
Kastike
1 dlmajoneesia
1 rkldijoninsinappia
2 rklhienonnetua persiljaa
½ tlmustapippuria

Ruishampurilaiset valmistuvat näin:

  1. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  2. Sekoita mausteet jauhelihaan. Muotoile massasta neljä pihviä ja paista ne voissa tai öljyssä molemmin puolin. Laita jokaisen pihvin päälle lopuksi viipale juustoa.
  3. Viipaloi tomaatit ja punasipuli. Lämmitä ruisleivät.
  4. Lado leipien väliin pihvi, salaattia, tomaattia, punasipulia ja kastiketta. Nauti ruishampurilainen heti!
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.