Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rukolavokki

5 min

Kevyesti vokattu rukola on helppo kasvisruoka, joka maistuu nuudeleiden tai aromaattisen riisin kanssa. Keitä lisäkeriisi tai -nuudelit ensin, sillä itse rukolavokki valmistuu parissa minuutissa.

13.7.2017
Reseptin ainekset
2 annosta
70 g
villirukolaa (1 rasia)
1
porkkana (iso)
1/2
punainen chili
2
valkosipulinkynttä
2
kevätsipulia
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
soijakastiketta
1 tl
hunajaa
1 tl
sitruunamehua
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
seesaminsiemeniä
Lisäksi
basmatiriisiä (tai nuudeleita)

Rukolavokki – ohje:

  1. Huuhdo ja kuivaa rucola.
  2. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet ja kevätsipulit.
  3. Kuumenna öljy pienessä vokissa tai pannulla. Lisää porkkanatikut, sipulit ja chili. Paista sekoitellen 1–2 minuuttia.
  4. Lisää soijakastike, hunaja ja sitruunamehu. Kääntele joukkoon rukola. Kuumenna vain sen verran, että rukola lämpenee. Mausta mustapippurilla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  5. Tarjoa rukolavokki keitetyn basmatiriisin tai nuudeleiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt