


Rukola-vadelmasalaatti
10 min
Rukola pääsee oikeuksiinsa yksinkertaisen herkullisessa salaatissa. Raasta juusto hienolla terällä, jolloin se sekoittuu hyvin salaattiin.
Reseptin ainekset
4 annosta
70 g
villirukolaa (1 rasia tai 2 ruukkua)
basilikaa (1/2 ruukkua)
250 g
vadelmia (tuoreita tai kotimaisia pakastettuja )
1 1/2 dl
mustaleima-emmentaalia (tai Västerbottensostia raastettuna)
Kastike
3 rkl
oliiviöljyä (tai saksanpähkinäöljyä)
2 rkl
balsamicoa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
- Huuhdo ja kuivaa rukolanlehdet. Levitä ne vadille.
- Lisää päälle basilikanlehdet, vadelmat ja juustoraaste.
- Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat