Maku

Rucola-parmesaanisalaatti

15 min
GL
KA
LA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Marjo Tokkari

Ainekset (4 annosta)

  • 100 gpistaaseja
  • 75 gparmesaanijuustoa
  • 10 dlrucolaa
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 1/4 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuori pistaasit ja murenna parmesaani. Pyöritä rucolasalaatista pallot käsissä ja nosta ne salaattilautasille. Ripottele parmesaanimurut ja pistaasit päälle. Sekoita kastikkeen aineet ja valuta se salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.

MITÄ PIDIT?
4