Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla 20 cm kokoinen kakkuvuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan siivilän läpi vuorotellen maidon kanssa. Aloita ja lopeta kuivilla aineksilla. Kääntele joukkoon suklaarouhe. Kaada taikina vuokaan ja tee keskelle kuoppa, jotta pohja kohoaa tasaisemmin. Paista kakkua uunin alatasolla noin 1 tunti, kunnes testitikkuun jää enää muutamia meheviä murusia. Anna kakun jäähtyä vuoassa noin 5 minuuttia ja kumoa se sitten ritilälle jäähtymään. Peitä kakku kelmulla jäähtymisen ajaksi, jotta se ei kuivahda. Tasoita jäähtyneen kakun pinta terävällä veitsellä ja leikkaa pohja kolmeen kerrokseen.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään jogurtti, sokeri, ja vaniljasokeri. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota liivatteet mehuun. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää liivateliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen jogurttiseokseen. Kääntele varovasti joukkoon kermavaahto ja mustikat.
Täytä kakku irtopohjavuokaan tai kelmulla vuorattuun tavalliseen kakkuvuokaan. Kostuta kakkukerrokset maidolla samalla kun kokoat kakkua. Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan.
Vatkaa kaikki kreemin ainekset kuohkeaksi vaaleaksi kreemiksi. Tähän menee aikaa useita minuutteja. Värjää kreemi vaaleanpunaiseksi ja levitä ohut kerros kreemiä hyytyneen kakun päälle. Siirrä loput kreemistä pursotinpussiin, jossa on suora tai kaareva ruusutylla, joka kapenee toiseen reunaan. Pursota kreemi tekemällä edestakaista liikettä ensin kakun reunoille ja sitten kakun päälle edeten reunoista keskustaa kohti. Pidä tyllan leveämpi pää kakun pintaa vasten kun pursotat. Viimeistele kakku kangaslipulla.