Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rouskupikkelssi

45 min
15.11.2006
Reseptin ainekset
1 annos
500 g
kangasrouskuja
1 tl
mustapippuria (kokonaisia)
1 tl
neilikkaa (kokonaisia)
1 tl
sinapinsiemeniä (kokonaisia)
1 tl
kardemummaa (kokonaisia)
1/2 dl
mustaherukanlehtiä
Mausteliemi
1 dl
viinietikkaa (hunaja)
2 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
vettä
1 1/2 dl
hedelmäsokeria
1/2 tl
suolaa

Puhdista ja keitä sienet kahdessa vedessä. Heitä keitinvedet pois ja huuhdo ja valuta sienet hyvin. Huuhdo lopuksi kylmällä vedellä ja valuta.

Lado sienet kiehuvalla vedellä huuhdottuun tai 120-asteisessa uunissa kuumennettuun purkkiin kerroksittain mausteiden kanssa.

Keitä liemi etikoista, vedestä, sokerista ja suolasta. Kaada liemi kiehuvana sienten ja mausteiden päälle. Sulje rouskupikkelssitölkki heti.

Vinkki!

Myös pienet kantarellit ovat somia etikkaan säilöttyinä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt