Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rosmariiniperunat

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Rosmariiniperunat sopivat monenlaisten ruokien lisukkeeksi. Mausta perunat oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja tuoreella rosmariinilla ennen paahtamista uunissa.

19.9.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
8
perunaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
½ tl
mustapippuria
1 tl
tuoretta rosmariinia

Rosmariiniperunat – ohje:

  1. Pese perunat hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla. Halkaise perunat.
  2. Valuta puolet oliiviöljystä uunivuokaan. Pane perunat leikkauspinta ylöspäin vuokaan.
  3. Ripottele perunoille suolaa ja pippuria.
  4. Riivi yhdestä rosmariininvarresta lehdet, silppua ne ja ripottele silppu perunoiden päälle. Aseta kokonaiset rosmariinioksat päälle ja valuta loput oliiviöljystä perunoiden pinnalle.
  5. Työnnä rosmariiniperunat uuniin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt