Maku

Rommikaakao – klassikkojuoma, joka nautitaan hyvässä seurassa ja kermavaahtohunnun kera

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Rommikaakao lämmittää kivasti kovillakin talvipakkasilla! Tarjoile kaakaojuomaa illanistujaisissa tai nappaa termospullossa mukaan pulkkamäkeen.
KA
4.5
0
Julkaistu 19.7.2005


Reseptin ainekset (6 annosta)

Rommikaakao

  • 12 dl(täys-)maitoa
  • 6 rkltummaa kaakaojauhetta
  • 6 rklsokeria
  • 2,5 dlrommia

Koristeluun

  • kermavaahtoa
  • raastettua suklaata
Tulosta

Rommikaakao valmistuu näin:

  1. Lämmitä maito kattilassa, mutta älä kiehauta. Sekoita maidon joukkoon kaakaojauhe ja sokeri.
  2. Lisää kaakaojuoman sekaan rommi ja sekoita hyvin.
  3. Kaada rommikaakao laseihin tai mukeihin. Koristele juomat nokareella kermavaahtoa ja lusikallisella raastettua suklaata.

Vinkki!

Voit säädellä kaakaojauheen ja sokerin määrää oman makusi mukaan.

Kommentoi »