Sulata keskenään suklaat, voi ja siirappi tasaiseksi. Jos käytät mikroa, pidä teho alhaisella ja sekoittele n. 30 sekunnin välein.
Murskaa keksit sopivankokoiseksi muruksi. Paahda pähkinät kuivalla pannulla varovaisesti, lisää suola. Lopeta paahtaminen kun pähkinät ovat hieman saaneet väriä, varo polttamasta.
Ota suklaasulasta n. 1 dl talteen tai hieman enemmän jos teet isomman satsin.
Sekoita keskenään loput suklaaseoksesta, keksimurut, paahdetut pähkinät, karpalot ja vaahtokarkit. Jos et käytä minivaahtokarkkeja, leikkaa vaahtokarkit pienemmiksi.
Painele seos leivinpaperilla vuoratun n. 15×15-senttisen vuoan pohjalle. Tasoita pinta lastalla. Levitä pinnalle loput suklaasulasta, tasoita ja viimeistele halutessasi vielä vaahtokarkeilla, pähkinöillä, keksinmuruilla ja karpaloilla.
Anna Rocky roadin jähmettyä jääkaapissa n. 1 tunti tai yön yli. Leikkaa n. 15-20 palaan terävällä veitsellä.