


Risi e bisi
25 min
Risi e bisi on hernerisotto, jossa maistuu myös pekoni.
Reseptin ainekset
4 annosta
3
viipaletta pekonia
1
sipuli
1 rkl
öljyä
3 dl
risottoriisiä
1
lihaliemikuutio
8 dl
kuumaa vettä
200 g
pakasteherneitä
tuoretta persiljaa
suolaa ja mustapippuria
1 dl
parmesaaniraastetta
1. Hienonna pekoni ja sipuli.
2. Paista pekonia ja sipulia hetki kattilassa.
3. Lisää kattilaan riisi, liemikuutio ja kuumaa vettä pienissä erissä.
4. Keitä, kunnes riisi on pehmeää.
5. Sekoita lopuksi joukkoon herneet ja mausta Risi e bisi hienonnetulla persiljalla, suolalla, mustapippurilla ja parmesaaniraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat