Kotivinkki

Risi e bisi

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Risi e bisi on hernerisotto, jossa maistuu myös pekoni.
0
0
Julkaistu: 16.5.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 3viipaletta pekonia
  • 1sipuli
  • 1 rklöljyä
  • 3 dlrisottoriisiä
  • 1lihaliemikuutio
  • 8 dlkuumaa vettä
  • 200 gpakasteherneitä
  • tuoretta persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 dlparmesaaniraastetta
Tulosta

1. Hienonna pekoni ja sipuli.

2. Paista pekonia ja sipulia hetki kattilassa.

3. Lisää kattilaan riisi, liemikuutio ja kuumaa vettä pienissä erissä.

4. Keitä, kunnes riisi on pehmeää.

5. Sekoita lopuksi joukkoon herneet ja mausta Risi e bisi hienonnetulla persiljalla, suolalla, mustapippurilla ja parmesaaniraasteella.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »